ABOUT US

 

 

My creation is your inspiration 

Mijn naam is Iris Wolbers.In 2017 opende de deuren van mijn kapsalon en beautysalon Beauty trend bar hoorn.Met bijna 20 jaar ervaring als kapster, heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in: Fijn en futloos, dik en weerbarstig of krullend haar. Ieder haartype heeft zijn eigen verzorging nodig. Ik adviseer graag welke producten jij het beste kunt gebruiken om jouw haar het beste tot zijn recht te laten komen. Ik verkoop producten van het kappersmerk Hair Company Professional en Luxurious illuminating. Deze producten zijn kwalitatief hoogwaardig en zijn toch heel betaalbaar. Want mooi en gezond haar moet voor iedereen bereikbaar zijn! Meer weten over de producten ? Ik geef graag uitleg en gratis advies tijdens een afspraak.

 

Met mijn ervaring van bijna 20 jaar heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van hairextensions,weave,haarstukken.Ik heb hier ruim onderzoek naar gedaan tot dat ik de juiste kwaliteit gevonden had.Hier heb ik dan ook mijn eigen lijn in ontwikkelt en mijn groothandel van gemaakt. Wij verkopen aan kapsalons maar ook particulier. Ik werk uitsluitend met de beste producten, zoals Luxurious Illuminating locks (human hair van hoge kwaliteit) Ik zal uw adviseren hoe u het haar het beste kan verzorgen en behandelen in de volledige draagtijd.

Mijn werk is mijn grote passie. Passie waar jij blij van wordt want ik wil je laten stralen. Dat is mijn uitgangspunt! Om dat te bereiken luister ik zorgvuldig naar uw wensen en neem ik goed de tijd voor u. Ik geef u deskundig advies over de kleur en vorm die specifiek bij u passen om u zelfverzekerd de deur uit te zien lopen , en elke keer weer opnieuw dat WOW-effect te laten ervaren en uw verwachtings patroon te overtreffen! Samen werken we gedurende de behandelingen naar het mooiste eindresultaat.

Ik ben gediplomeerd & gecertificeerd:

•allround kapster 

•haarkleur specialist 

•bruids kapsels 

•visagie (make-up)

•wimperextensions 

•brow styliste

•tanden bleken

•pmu (permanente make-up)

Full lips & ombre brows 

• Groothandel 

 

Even voorstellen...


GERRY - schoonheidsspecialist 
Fijn dat ik me even voor mag stellen. Mijn naam is Gerry Vellekate geboren en getogen in Almelo. Op m'n 19e verhuist naar Amsterdam, daarna naar Hoorn alwaar ik in 2020 met een kleine omweg weer begonnen ben met mijn eigen schoonheidssalon Source of Beauty. Dit alles vindt plaats binnen Beauty Trend Bar in Hoorn, alwaar mijn dochter Iris de scepter zwaait.
In 2006 heb ik de TCI opleiding schoonheidsspecialist aan de Noord Hollandse Academie met succes afgerond. In de loop der jaren heb ik de nodige workshops en gecertificeerde trainingen genoten, dit vakgebied staat bol van ontwikkelingen. Naast pure ontspanning van je lichaam en geest, bijvoorbeeld dmv massage met oa. hotstones of kruidenstempels, is ook een gezonde huid een zeer belangrijk onderdeel van de praktijk. De natuur een handje helpen, zonder cosmetische ingrepen, met een fantastisch resultaat.
Wat me ook enorm intrigeert is de pure schoonheid die van binnenuit komt! Ik ben zeer geïnteresseerd in een gezonde levensstijl, sport en voeding.
De mens is té gehaast en té gestresst en daarom is het een heerlijke uitkomst om regelmatig een ontspannings massage of simpelweg “me time” in te plannen. U bent van harte welkom!

 

Je kunt bij ons online een afspraak maken of bellen/whatsapp naar Beautysalon 0621564598 kapsalon 0630041033 Je kunt uiteraard ook altijd binnen lopen in de salon.