Lashes 

Lashes & henna brows 

Lashes&Brows

Uitleg Wimper Extensions:

Er wordt op ieder eigen wimperhaartje een wimperextension met een speciale lijm (zonder formaldehyde) geplakt.

Dus niet op de wimperrand, tussen de eigen wimpers of op de huid, maar op de eigen wimper. Dit geeft het natuurlijke effect.

De wimpers zijn zacht en je kunt er alles mee doen; douchen, sauna-bezoek, sporten, zwemmen etc.

Voor wie zijn de wimperextensions geschikt?

Wimperextensions is in principe voor iedereen geschikt, uitzonderingen zijn de klanten met allergieen voor de bestanddelen die in de lijm zit. Heb je net de eigen wimpers gepermanent? Dan is het ook niet mogelijk de wimperextensions te plaatsen, vanwege de krul.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven 4-5 weken zitten, afhankelijk van de eigen groeicyclus en verzorging van de wimpers. Maar om de volle look te behouden is het aan te raden om ze op te laten vullen na 2 a 3 weken.

Wat te doen voor de behandeling?

Heb je besloten om een afspraak te maken, dan is het prettig als je zonder mascara komt en voor lensdragers, de lenzen uit te doen. Dan gaan we samen de lengte en krul bepalen.

Hoe lang duurt een wimperextension behandeling?

Een nieuwe set 3D wimperextensions plaatsen neemt ongeveer 1,15 uur in beslag. Een nieuwe set 1op1 wimperextenions ongeveer 45min. Een opvulbehandeling ongeveer 30 minuten.

Hoe worden wimperextensions verwijderd?

Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder losweekt. Laat dit door een wimperstyliste doen en ga niet aan de wimperextensions trekken, zo breek je de eigen wimper af!

Welke nazorg is er nodig?

  • De eerste 24 uur na elke behandeling mogen de wimpers niet nat worden
  • Niet wrijven in de ogen maar dep zachtjes droog na wassen.
  • Gebruik geen producten als mascara, make-up remover, eyeliner, oogschaduw op olie-basis
  • Gebruik geen wimperkruller om de wimpers te krullen
  • De wimpers (voor en na het plaatsen) niet permanenten
  • Zo nu en dan een bezoekje aan de sauna is geen probleem. Dagelijks gebruik kan eerder onderhoud tot gevolg hebben
  • Probeer niet de wimper extensions zelf te verwijderen, laat dat altijd door een professional doen.
  • Trek niet aan uw wimpers.
  • Eyeliner of oogpotlood verwijderen met een wattenstaafje.
  • Voor langer behoud van de wimperextensions raad ik aan geen mascara te gebruiken.

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

Wenkbrauw shaping & tinting

 

Hoe werkt het?

We kijken naar welke vorm wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past. We analyseren de wenkbrauw die jij van nature hebt meegekregen en deze gaan we modelleren ook wel shapen genoemd. We volgen daarbij de natuurlijke lijn. Voor het shapen van de wenkbrauwen maken we gebruik van: epileren, threading of waxxen. Haartjes die te lang zijn worden met een schaartje bijgewerkt. De volgende stap is het verven met Henna. Henna brows is anders dan gewoon verven. Niet alleen de haren worden geverft maar ook de huid. De wenkbrauwen lijken hierdoor voller en het tekenen met potlood of poeder wordt hierdoor overbodig.

 

Wenkbrauwplan :

Soms kan het voorkomen dat de wenkbrauwen ongelijk zijn. Vaak als het gevolg van verkeerd epileren. Afhankelijk van de wensen en behoefte van de klant gaan we meestal uit van de breedste wenkbrauw. Het doel kan dan zijn om de andere wenkbrauw weer aan te laten groeien. Als hulpmiddel gebruiken we dan een speciaal wenkbrauw serum die voor een juiste voedingsbodem zorgt zodat wenkbrauwgroei wordt gestimuleerd. Bij Beauty trend bar halen we niet meer weg dan nodig is en gaan we voor het optimale resultaat.

De voordelen op een rij:

•Wenkbrauwen zijn ready tot go, niet meer dagelijks tekenen met potlood of poeder.

 

•Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur.

 

•Duurzame, natuurlijke kleuring. Vervaagt niet.

 

•Veilig en effectief.

 

•Geurloos, vrij van ammoniak.

 

Hoe verzorg je jouw henna brows? 

De wenkbrauwen van 24 tot 48 uur na de behandeling niet in contact laten komen met water. Vermijd alle behandelingen rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water, geen crèmes en niet reinigen rondom de wenkbrauwen. Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten. in het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5 a 6 weken op de haren. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten