Tanden bleken by LD Whitening&Bleaching

Resultaat polijsten +1 sessie 15min

Resultaat 1 sessie 15 minuten 

Resultaat polijsten + v.i.p behandeling + after care producten 

Swarovski Tandkristal

€15,00

Swarovski Tandkristal

Heb jij altijd al een tandkristal willen hebben? Naast onze tanden bleek behandeling plaatsen wij ook een tandkristal op één van je tanden. Het is een schitterend juweeltje van ongeveer 2 mm. Wij werken met hoogwaardige tandheelkundige materialen, die niet schadelijk zijn voor het tandvlees of het glazuur. Wij bieden de tandkristallen in verschillende kleuren aan.

De tand wordt eerst schoongemaakt door middel van een etching, vervolgens wordt het Swarovski tandkristal met een speciale lijm geplaatst. De lijm wordt uitgehard. De lijm is eveneens niet schadelijk voor de tand en het plaatsen is geheel pijnloos. De tandkristallen worden met de grootste zorg en hygiëne geplaatst.

Een tandkristal kan tot 2 weken tot een jaar blijven zitten. Hoe lang het tandkristal zal blijven zitten verschilt per persoon, dit heeft te maken met het onderhoud en je tandstructuur. Uiteraard kan je het tandkristal ook eerder laten verwijderen.

Gun jezelf een schitterende lach en maak snel een afspraak voor het plaatsen van een Swarovski Tandkristal

Tanden bleken is al jaren de snelst groeiende beauty behandeling in Nederland en België. Daarom bieden steeds meer schoonheidssalons dit aan in hun praktijk. Echter, zonder kennis en ervaring is het moeilijk om de behandeling correct uit te voeren. Beauty trend bar biedt als specialist tanden bleken aan.

Voor en nadelen van tanden bleken zonder peroxideVoordelen:

De voordelen van tanden bleken met een peroxidevrije tandenbleek gel zijn:

  • Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
  • Snel resultaat (binnen 20-25 minuten)
  • Geen bijwerkingen, dus ook geschikt voor gevoelige tanden
  • Goedkoper dan een behandeling met waterstof peroxide bij een tandarts

nadelen:

Het nadeel van bleken met een peroxidevrije bleekgel is de snellere terugloop van het resultaat ten opzichte van bleken met peroxide. Vooral de consumptie van kleurstofhoudende voedingsmiddelen (koffie, rode wijn, tabak, etc…) heeft invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken. Mensen met een ongunstig consumptiepatroon kunnen de terugloop van het resultaat na het bleken vertragen door gebruik te maken van bijvoorbeeld een witmakende tandpasta of poeder schrub.

Nazorg:

•v-white tandpasta

Whitening” Tandpasta met vitaminen

 

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.