Even voorstellen...


GERRY - schoonheidsspecialist 
Fijn dat ik me even voor mag stellen. Mijn naam is Gerry Vellekate geboren en getogen in Almelo. Op m'n 19e verhuist naar Amsterdam, daarna naar Hoorn alwaar ik in 2020 met een kleine omweg weer begonnen ben met mijn eigen schoonheidssalon Source of Beauty. Dit alles vindt plaats binnen Beauty Trend Bar in Hoorn, alwaar mijn dochter Iris de scepter zwaait.
In 2006 heb ik de TCI opleiding schoonheidsspecialist aan de Noord Hollandse Academie met succes afgerond. In de loop der jaren heb ik de nodige workshops en gecertificeerde trainingen genoten, dit vakgebied staat bol van ontwikkelingen. Naast pure ontspanning van je lichaam en geest, bijvoorbeeld dmv massage met oa. hotstones of kruidenstempels, is ook een gezonde huid een zeer belangrijk onderdeel van de praktijk. De natuur een handje helpen, zonder cosmetische ingrepen, met een fantastisch resultaat.
Wat me ook enorm intrigeert is de pure schoonheid die van binnenuit komt! Ik ben zeer geïnteresseerd in een gezonde levensstijl, sport en voeding.
De mens is té gehaast en té gestresst en daarom is het een heerlijke uitkomst om regelmatig een ontspannings massage of simpelweg “me time” in te plannen. U bent van harte welkom!

 

Voor een afspraak en/of info :

0621564598