OMG!!! BB FILLER! HAAR BOTOX!

Gepubliceerd op 1 juni 2020 om 02:33

Opheffend effect met hyaluronzuur
Zonder SLES, parabenen en sulfaten

Een exclusieve behandeling met actieve ingrediënten die synergetisch werken en het haar onmiddellijk een zichtbaar jeugdig gezond uiterlijk geven.
actieve ingrediënten:
Hyaluronzuur, keratine, arganolie en Zanthalen-extract

Vrouwen issues!

Vrouwen issues we hebben ze allemaal wel eens!Of dit nou de broek is die je kont te dik, te plat of te vierkant maakt, of je make up look die meerdere malen veranderd in de jaren,omdat wij vrouwen van de 1 op andere dag denken dat we zo naturel mogelijk mogen zijn,of dat al het neppe tegenwoordig mag en geen schaamte meer is maar juist een trend.Of onze nieuwe look omdat wij vrouwen ons zelf aan praten dat een kort pittig kapsel erbij hoort zodra we achter de kinderwagen lopen ,of dat juist de lange lokken de fitte jonge mama look geven...

Vrouwen issues hebben wij vrouwen allemaal wel eens!Maar of het nou kort en pittig is,of de lange lokken, gezond haar willen we allemaal het liefst.12 jaar geleden na mijn zwangerschap en het bevallen van een pracht zoon,heb ik helaas wat haar teveel meegeven en is mijn zoon gezegend met een giga bos haar, terwijl ik rond liep met mijn spaghetti sliertjes die met 1 zucht wind de kale opa look op mijn achterhoofd gaven.nu kunnen we allemaal wel mooi zeggen: ach,het was het allemaal waard! NEE! Als je haar maar goed zit! Nou kon ik aan die fantastische spaghetti look nog wel wat volume creëren ,aangezien dat natuurlijk mijn passie is,maar dit kwam natuurlijk pas na alle ellende: hormonen/stress/kleuringen/permanentje je kan zo gek niet bedenken. Mijn haar had littekens (oorlogs wonden) alle stormen al doorstaan,en kon wel wat hulp gebruiken. Nu heb je natuurlijk botox om het 1 en ander recht te trekken, of fillers om het 1 en ander op te vullen. Maar hoe zit dat nu met haren? Nou.... daar was dan mijn bff!!! Fillers/botox voor mijn haren.Dit zou alle littekens opvullen.Weg met de doffe look,op naar een stunning shiney look! Ik begon met een behandeling in de salon die mijn haren direct een boost gaven.Dit heb ik daarna met de thuis kit doorgezet. Na 1 maand merkte ik al verschil. Mijn haar was luchtig/voller en kreeg steeds meer glans. Na 2 maanden merkte ik op dat die eeuwige pluis (afgebroken stekels,gespleten punten) tot het verleden hoorde. Nu een half jaar later kan ik met recht zeggen dat door dit wonder middel ik mijn spaghetti sliertjes voorgoed gedag kan zeggen! Ik zou zeggen, Lady's weg met al die wanhopige en spontane (eigen kappertje spelen avonden) TRY THIS OUT! it will make you life easier than ever♡ 

 

Voordelen:
• Hyaluronzuur heeft een antioxiderende en anti-verouderende werking, herstelt de vitaliteit van het haar en bestrijdt de effecten van vrije radicalen
• Als eiwit is keratine een integraal onderdeel van de haarvezel, die voortdurend wordt blootgesteld aan de agressies van milieuverontreinigende stoffen en verschillende chemische behandelingen. De keratine versterkt het haar en beschermt het.
• Arganolie staat al sinds de oudheid bekend als een uitstekende vochtinbrengende crème. Het geeft het haar onmiddellijk zichtbare en voelbare soepelheid
• Zanthalen is een innovatief complex van actieve ingrediënten, dat een onmiddellijk liftend effect veroorzaakt, waardoor het haar vol en ongelooflijk elastisch wordt! 

Hieronder nog even een duidelijk beeld van de inhoud en werking: 

                             

Zie hier de thuis kit.

Te verkrijgen bij ons in de salon.ook is er mogelijkheid om de kit te bestellen en te verzenden. 

BB filler shampoo

€ 22,95

BB filler shampoo

€ 22,95

 

SCHOONHEIDSSHAMPOO MET HYALURONZUUR

Actieve ingrediënten
hyaluronzuur, zanthalene, arganolie, keratine

Beschrijving
Schoonheidsshampoo met puur hyaluronzuur voor een onmiddellijk anti-aging effect. De extra arganolie en keratine geven het haar vocht en maken het heerlijk glad. Het ziet er gezonder en jonger uit en is grondig geherstructureerd.

Voor het beste resultaat raden we aan om de BB Shampoo te gebruiken in combinatie met de BB Styling Cream .

Toepassing
Breng de benodigde hoeveelheid BB shampoo aan op nat haar, verdeel gelijkmatig, laat 3-5 minuten intrekken en spoel uit

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Judith
4 jaar geleden

Dikke aanrader!!!! Mijn haar leeft weer, glanst weer. Ik had altijd heel snel vet haar van mij zelf, elk product wat ik gebruikte maakt niet beter. Maar sinds ik dit product gebruikt merk ik duidelijk verschil. Aangezien ik hou van highlights en blonderen niet erg goed is voor je haar, is de BB Filler lijn de perfecte oplossing om mijn haar gezond en sterk te houden en toch blond te kunnen blijven.

Bedankt voor deze tip :)